Microsoft Cash Back Offer for Partners

Tak, fordi du tager dig tid til at udfylde onlineformularen. Hvis du ikke vil sende dine oplysninger, skal du klikke på Annuller.

"*" Betyder, at feltet skal udfyldes
*Mit navn (personlige oplysninger)
*Fornavn
*Efternavn
Bemærk! Mailadressen, der blev brugt til Microsoft-kontoen, skal bruge et virksomhedsdomæne, og virksomhedsnavnet skal være det samme som navnet på den forhandler, der fremsætter krav på cash back-portalen. Hvis registreringen foretages via en privat mailadresse (hotmail/yahoo/gmail/outlook.com osv.) frem for en mailadresse fra et virksomhedsdomæne, kan det føre til, at krav bliver afvist.

*Min e-mail-adresse
Bekræft din e-mail-adresse
*Firmanavn
(200 tegn. maks.)
*Min virksomhedsadresse
Afdeling
Jobtitel
*Opdater land/område:
*Gadenavn
*By
*Angiv
*Postnummer
*Telefonnr, virksomhed
*Vælg et land/område til dette telefonnummer:
Telefonnummer firma
*-
*
Ext.
*Vælg venligst hvilken møntenhed du gerne vil have dine gyldige incentive claims udbetalt i


Kommunikationsindstillinger
Vælg, hvordan Microsoft må bruge dine kontaktoplysninger. Bemærk! Dette afsnit afspejler muligvis ikke dine aktuelle indstillinger for tilladelser i vores systemer. Klik her for at gennemse dine indstillinger
Jeg vil gerne kontaktes af Microsoft om produkter, tjenester og arrangementer, herunder de nyeste løsninger, tip og særtilbud. Jeg vil gerne kontaktes af Microsoft-partnere, eller af Microsoft i deres sted, om deres produkter, tjenester og arrangementer. Udveksle detaljer om mig med Microsoft-partnere.
Bemærk! Disse indstillinger påvirker ikke andre nyhedsbreve eller anden obligatorisk tjenestekommunikation fra Microsoft. Hvis du vil vide, hvordan du redigerer dine kontaktindstillinger for andre Microsoft-websteder, kan du læse vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.