Microsoft Cash Back Offer for Partners

Få tillgång till materialet genom att fylla i dina uppgifter och klicka på Skicka. För att avbryta registreringsprocessen, klicka på Avbryt.

* Anger obligatoriskt fält
*Mitt namn (personlig information)
*Förnamn
*Efternamn
Obs! Den e-postadress som används under Microsoft-kontot måste använda en företagsdomän, och företagsnamnet måste vara detsamma som namnet på återförsäljaren som gör anspråk i Cash Back-portalen. Om registrering görs med en privat e-postadress (hotmail/yahoo/gmail/outlook.com osv.) och inte en e-postadress från en företagsdomän avvisas kravet.

*Min e-postadress
Bekräfta din e-postadress
*Företags-/organisationsnamn
(högst 200 tecken)
*Min företagsadress
Avdelningsnamn
Befattning
*Land/Region:
*Gatuadress
*Stad
*Delstat
*Postnummer
*Företagstelefon
*Välj ett lands- eller regionsformat för det här telefonnumret:
Telefon arbete
*-
*
Ext.
*Vänligen välj den valuta som du vill att dina anspråk ska betalas ut i.


Inställningar för kommunikation
Välj på vilket sätt Microsoft får använda dina kontaktuppgifter. Obs! Det här avsnittet kanske inte återspeglar dina aktuella behörighetsinställningar som finns i våra system. Klicka här om du vill granska dina inställningar
Microsoft får kontakta mig om produkter, tjänster och evenemang, samt om nya lösningar, tips och erbjudanden. Microsoft Partners får kontakta mig (eller Microsoft för Microsoft Partners räkning) med information om sina produkter, tjänster och evenemang. Dela min information med Microsoft Partners.
Obs!: Dessa inställningar påverkar inte andra nyhetsbrev eller obligatorisk tjänstekommunikation från Microsoft. Mer information om hur du ställer in dina kontaktinställningar för andra Microsoft-webbplatser finns i sekretesspolicyn.